Serkan Çayoğlu'ndan eşine Cannes süprizi!

Serkan Çayoğlu'nun eşi Özge Gürel'e sürpriz yaparak Cannes'da kendisini yalnız bırakmadığı ortaya çıktı.

Berfin Sengil
24 Mayıs 2024 - 10:11
Magazin

Festivallerin devam ettiği Cannes'daki etkinliğe birlikte katılan Serkan Çayoğlu ile eşi Özge Gürel'in kareleri çok konuşulmuştu. Serkan Çayoğlu'nun, eşine sürpriz yaparak festival programına katıldığı ortaya çıktı.

Festival dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen Çayoğlu, Özge Gürel'in çok şaşırdığı bir sürprize imza attığını söyledi.

İzin Gününü Değerlendirdi

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde başrolü oynayan Çayoğlu, repoya çıktıklarında fırsatı değerlendirmek istediğini kaydetti. Serkan Çayoğlu, "Özge'ye sürpriz yapmak istedim. Çok da keyifli geçti" dedi.

Muhabir Online'a konuşan Serkan Çayoğlu, "Onun haberi yoktu, uçakta beni görünce şoka girdi ve çok sevindi. Kısa geçti ama güzeldi" derken, Özge Gürel'in birkaç gün daha Cannes'da olacağını ifade etti.

Esra Dermancıoğlu'nun Cannes'a giden Türk oyunculara yönelik sözleri de hatırlatılan Serkan Çayoğlu, eşinin çok güzel olduğunu ve keyifli anlar yaşadıklarını söyleyerek karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin