Sertab Erener yeniden Eurovision'da sahne alacak

2003 yılında Eurovision'da Türkiye'ye birinciliği getiren Sertab Erener, yeniden Eurovision'da sahne alacak. Erener, İstanbul konseri sırasında aldığı daveti anlattı.

Berfin Sengil
11 Mart 2024 - 09:33
Magazin

2003 yılında Everyway That I Can şarkısıyla Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra Eurovision'da yeniden sahne alacağını duyurdu. Kerkisolfej organizasyonun Kral Pop sponsorluğunda düzenlediği etkinlik sahne alan Erener, Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda sahne aldığında müjdeli haberi duyurdu.

2024 Eurovision'unun gerçekleşeceği İsveç'ten davet aldığını kaydeden Erener, yarışma gecesi için hazırlık yapmaya başladığını belirtti.

Yeni Bir Versiyonu Seslendirecek

Sertab Erener bu sahne sırasında 'Everyway That I Can' şarkısının farklı bir versiyonunu seslendireceğinin de bilgisini paylaştı. Erener, “Bu yıl Eurovision'un gerçekleşeceği İsveç'ten davet aldım. Yarışma gecesinin hazırlıklarına başladım. Sena Şener ile 'Eweryway That I Can' üzerinde oynamalar yapıyoruz. Farklı bir versiyonu Mayıs ayında  sizlerle de paylaşacağız” dedi.

Türkiye'yi 2009'da 'Düm Tek Tek' ile Hadise, 2008'de 'Deli' ile Mor ve Ötesi, 2007'de  'Shake It Up Şekerim' ile Kenan Doğulu temsil etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin