Sertan Erkaçan Savaşçı dizisinin kadrosuna katıldı!

Fox ekranlarının pazar günleri izleyenleri ekran başına toplayan dizisi Savaşçı'nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 12:02
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Koray Şahinbaş, Ali İl, Evren Erler, Uğur Biçer gibi birçok ismi barındıran, Fox ekranlarının pazar günleri izleyenleri ekran başına toplayan dizisi Savaşçı'nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

19-03/26/savascii.png

Doğan Ümit Karaca'nın yönettiği, Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve izleyicilerden 3 sezondur büyük ilgi gören Limon Film imzalı Savaşçı dizisinin kadrosuna Sertan Erkaçan dahil oluyor. Karakterinin ismi ve özellikleri henüz bilinmezken, Medyatava'nın haberine göre: timdeki askerleri kurtarmaya çalışan kişi olarak dizideki yerini alacak. 

Sertan Erkaçan kimdir?

19-03/26/sertan-erk.png

1 Nisan 1987 yılınd doğan Erkaçan, İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra konservatuvar okumak için İstanbul'a geldi. Lise yıllarında tiyatro ve müzikle ilgilenen genc oyuncu liseden mezun olduğu yıl M.S.M. Tiyatro Bölümü'nü kazandı.

4 senelik eğitimini 2009 Mayıs ayında tamamlayan Sertan Erkaçan, bu süre içinde küçük çaplı rollerde oynadı. Polis isimli sinema filminde küçük bir rol ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Birçok dizide oyuncu ve konuk oyuncu olurken son olarak Koca Koca Yalanlar adlı dizide Alp karakterini canlandıran Erkaçan, şimdi de Savaşçı dizisinin kadrosuna katıldı.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin