resim yok
17 Eylül 2011 - 00:00

 

Güzel oyuncu Naz Elmas’in oynadığı Star TV’de yayınlanan Ay Tutulması isimli dizinin setinden renkli görüntüler. Star TV Super Starlife ekibi tarafından görüntülenen dizinin başrol oyuncularından Naz Elmas’ın set ekibiyle çok iyi anlaştığını gözlerden ka
 
Güzel oyuncu Naz Elmas’in oynadığı Star TV’de yayınlanan Ay Tutulması isimli dizinin setinden renkli görüntüler. Star TV Super Starlife ekibi tarafından görüntülenen dizinin başrol oyuncularından Naz Elmas’ın  set ekibiyle çok iyi anlaştığını gözlerden kaçmadı. Dizinin yönetmeni Feride Kaytan’ı çok sevdiğini belirten güzel oyuncu ‘’ Yönetmenimi ve set ekibimi çok seviyorum. Bu işte Feride Hanımla çalıştığıma çok memnunum. Set ekibimiz genç bir ekip ve çok çalışıyorlar. Biliyorsunuz bu iş tek başınıza olmuyor, herkesin koşturması ve emeği çok önemli. Ekip  olmak çok önemli bir şey.’’ Şeklinde konuştu.
 
Dizi çekimlerinin keyifli geçtiğini söyleyen Naz Elmas’ın bunu çekim ekibine ve senaryonun büyük katkısı olduğunu söyledi.
 
DİZİNİN İLERLEYEN BÖLÜMLERİNDE NELER OLACAK
 
Pazar akşamı Star TV’de  yayınlanacak olan dizinin bu haftaki bölümünde çok önemli olayların olduğunu ve tüm karakterler ile ilgili çarpıcı gerçeklerin ortaya çıkacağını söyleyen güzel oyuncu dizinin ilerleyen bölümlerinde ‘’Annelerin kızlarını bulması var,  Şebnem-Kenan evliliği var. Ayla-Şevket ile olan evliliği tam gaz devam edecek ve çok önemli sürprizler olacak.’’şeklinde açıklama yaptı.
 
AYLA İLE ŞEBNEM BİR DÜELLOYA GİRECEK Mİ ?
 
Naz Elmas’a yöneltilen soruya ‘’Ayla şuan pek düelloya girme konusunda değil. Ayla çok akıllı ve strateji işleyen bir kız. Şebnem’e hemen rengini belli etmeyecek , ilk başta biraz belli ettiği ama şuan Ayla’nın oynadığı oyunu hemen belli etmek Ayla’ya pek akıllıca gelmiyor. Zaten Ayla’nın derdi Şebnem değil, Kenan. Ayla, Kenan’a aşkını itiraf etmeye çalıştı. Şimdi Kenan mı? Ayla’nin peşinden mi koşacak yada nasıl bir atak yapacak. Aşk Ağırlıklı şeyler göreceğiz, Şevket ile Ayla evlenecek mi?’’ şeklinde cevap verdi.
 
ŞENER ŞEN VE ADİLE NAŞİT  İLE OYNAMAK İSTERDİM
 
Başarılı bir oyunculuk sergileyen Naz Elmas’ın oynamak istediği oyuncalar arasında Rahmetli Adile Naşit ve Türkiye’nin en başarılı isimlerinden biri olan Şener Şen ile bir projede yer almayı istediğini söyleyen Elmas komedi filmlerinde oynamak istediğini söyledi.
 
RİHANNA HAYRANI
 
Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de konser veren Rihanna’nın konserine gittiğini ve Rihanna’yı çok sevdiğini belirtti.
 
AİLESİ VE 3 KÖPEĞİ İLE YAŞIYOR!
 
Çok fazla gözler önünde bulunmayan başarılı oyuncu hala  ailesi ve 3 köpeği ile birlikte yaşadığını söyleyen güzel Naz Elmas,  yemek yapmayı bilmediğini itiraf etti. Başka dizileri izleyemediğini kendi dizisini bile zor izlediğini açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin