Sette taciz iddiaları ile gündeme gelen Çarpışma'nın Yakup'u Efecan Şenolsun'dan yeni açıklama!

Yaşamayanlar adlı dizinin setinde oyuncu Elit İşcan'ı taciz ettiği iddiası ile gündeme gelen Efecan Şenolsun yeni bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
24 Nisan 2019 - 13:17
Magazin

Geçtiğimiz Kasım ayında adı Yaşamayanlar adlı internet dizisinin setinde, rol arkadaşı Elit İşcan'ı taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelen ve şimdilerde Çarpışma dizisinde Yakup karakterini canlandıran Efecan Şenolsun, hakkında açılan dava ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. 

19-04/24/elit-efecan.jpg

Şenolsun, hakkında açılan cinsel saldırı ve hakaret suçlamaları ile 17 yıl hapis istemi ile açılan davalar hakkında, avukatı aracılığı ile açıklama yaptı. 

Efecan Şenolsun'un Elit İşcan'ın açtığı dava ile ilgili açıklaması ise şöyle:

Yaşamayanlar’ setinde yaşanan ve rol arkadaşımın gerçeği yansıtmayan ifadesine istinaden başlatılan hukuksal bir süreç içerisindeyiz.

Setteki oyuncu meslektaşlarım ve set çalışanları olmak üzere 16 kişinin iddianamede yer alan olayları görmediği ve duymadığı tanık ifadeleriyle sabittir. 2 kişinin ifadesinin savcılık makamı nezdinde “şüpheye mahal vermesi sebebiyle” ceza davası ikame edilmiştir. Hukuksal olarak “olağan süreç” devam etmektedir.

İddianamedeki ifadelerin asılsızlığını yargı sürecinde ortaya çıkaracağım. Gerçekte var olmayan bu iddiaları yargı mercileri de tespit edecektir.

Ayrıca hakkımda çıkan bazı haberlerde, iddianamede “7 ile 17 yıl arası hapis istendiği” gibi ifadeler kesinlikle yer almamaktadır ve asılsızdır. Bilinçli bir yönlendirme ile kamuoyu algısı yaratılmaya çalışılmaktadır.

Yargı süreci tamamlanana kadar kamuoyu ve değerli basın mensupları olmak üzere herkesin hassasiyetini rica etmekteyim.

Böylesine hayati bir konuda hakkımda asılsız iddialarda bulunan ve kişilik hakkıma saldıranlar ile ilgili konuyu yargıya taşıyacağımı belirtmek isterim.

Adaletin tecelli edeceğine inancım sonsuzdur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin