Çukur Süleyman (Feridun Bozdeveci) kimdir?

Show ekranlarının en çok izlenen ve fenomen haline gelen dizilerinden biri olan Çukur'un kadrosuna yeni oyuncular katılarak hikaye büyüyor. Çukur Süleyman kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
24 Nisan 2019 - 13:07
Yeni Bölüm

Show ekranlarının en çok izlenen ve fenomen haline gelen dizilerinden biri olan Çukur'un kadrosuna yeni oyuncular katılarak hikaye büyüyor. Çukur Süleyman kimdir? Gerçek adı nedir?

Çukur Süleyman kimdir?

19-05/06/ukur-suleyman.png

Çukur dizisinde Süleyman, Yüzüklü olan Yücel'in ona en yakın adamlarından biridir. Yücel'in Koçovalılar ile olan mücadelesinde yanında olan kişidir. 

Çukur dizisinde Süleyman karakterini Feridun Bozdeveci canlandırmaktadır.

Feridun Bozdeveci kimdir?

19-05/06/feridun-bozdeveci.png

Denizli doğumlu olan Bozdeveci, 23 Haziran 1985 doğumludur. 2007 yılında üniversiteye başlayan Feridun Bozdeveci, Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimine devam etmektedir..Özel sahne eğitimleri sırasında hocalarının tavsiyesiyle kamera önü oyunculuğuna başladı..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin