Sevda Erginci Yasak Elma'dan sonra Sevgili Geçmiş dizisi ile ekrana dönüyor!

Sevilen oyuncu Sevda Erginci'nin yeni dizisi belli oldu! Sevgili Geçmiş'te hangi karakteri canlandıracak?

Nurşah
22 Ağustos 2019 - 13:28
Gündem

Yasak Elma'da başarı ile rol alan sevilen oyuncu Sevda Erginci, sezon sonuna doğru diziden ayrılmıştı. İlgiyle takip edilen kadın oyuncunun yeni sezondaki yeni dizisi belli oldu!

19-08/22/sevda-erginci-sevgili-gecmis-dizisi.jpg

Sevda Erginci Sevgili Geçmiş dizisinde!

Yasak Elma dizisinde Zeynep karakteri ile rol alan Sevda Erginci, Alihan karakterini canlandıran partneri ile büyük bir uyum yakalamış ve izleyiciler tarafından beğeni kazanmıştı. Dizinin ikinci sezonunda hikayelerinin bitmesi gereği ekipten ayrılan Sevda Erginci'nin yeni dizisi de merakla araştırılmaya başlandı...

19-08/22/sevda-erginci-yeni-dizisi.jpg

Sevilen ismin yeni projesi ise en sonunda belli oldu! Sevda Erginci yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan Sevgili Geçmiş dizisi ile anlaştı. Süreç Film imzası taşıyan dizi Star Tv'de yayınlanacak. Erginci, dizide İpek karakterini canlandıracak. Dizinin başrollerinde başarılı iki isim Emre Kınay ve Ece Uslu yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin