Sevgili Geçmiş Deren Kutlu (Melis Sezen) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 15:38
Magazin

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Deren kimdir? Gerçek adı nedir ? İşte tüm detaylar..

 

Sevgili Geçmiş Deren Kutlu Kimdir?

Disiplinli, akıllı ve çok çalışkan biridir. Zengin bir ailede üst düzey alışkanlıklarıyla büyüdüğünden modern, kültürlü, nazik bir kişidir. Hiç aşık olmamış ta ki Kenan ile tanışana kadar. Karşılaştıktan itibaren birbirinden etkilenirler. Deren güzel ve bakımlıdır ama kendisini göstermesini pek bilmez.

19-10/03/-bddimjj_yeqwdfh8e5krzw.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde Deren karakterini Melis Sezen canlandırmaktadır.

Melis Sezen kimdir?

19-10/25/melis-sezen-kimdir.jpg

 

2 Aralık 1993 tarihinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 25 yaşındadır. Lisans eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Güzel Sanatlar Bölümü'nde almıştır. 2016 senesinde izleyici karşısına çıkan Hayat Bazen Tatlıdır adlı televizyon dizisi ile ilk defa ekranlarda olmuştur. Ufuk Özkan ve Birce Akalay'ın kadrosunda yer aldığı dizide Melis Sezen Asya karakterini canlandırmıştır...
Dans etmeyi çok seven güzel oyuncu, Siyah İnci adlı dizide de Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel ile birlikte rol almıştır. Melis Sezen'in son dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke olmuştur. Sezen, bu dizide Yasemin karakterini canlandırmıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin