Sevgili Geçmiş Sinan Malik (Seçkin Özdemir) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 15:34
Magazin

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Sinan kimdir? Gerçek adı nedir ? İşte tüm detaylar..

 

Sevgili Geçmiş Sinan Malik Kimdir?

Açık sözlü birisi olan, paradan nefret eden, bir yerde herhangi bir şekilde, kendisinden güçsüz bir insanı ezmeye çalışan bir zorbaya rastlarsa dayanamayan birisidir. Muhakkak karşı çıkar ve eziyet gören kişiyi zorbanın elinden kurtarmaya çalışır. Bunun için de ne gerekiyorsa yapar. Bağlanmayı sevmez, yalnızlık onun için vazgeçilmezdir ve en büyük tutkusu denizdir.

19-10/03/-p0r-sbdg7ugcvfymttrlyw.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde Sinan karakterini Seçkin Özdemir canlandırmaktadır.

Seçkin Özdemir kimdir?

19-10/25/seckin.png

2004 yılında My Radio'da beş ay boyunca drivetime’da interaktif bir program gerçekleştirdi. 2004 Ağustos'unda Number One TV'ye transfer olarak TV programı da yapmaya başladı.M.S.M'de aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Votka, Coca Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı.

İki yıldır Number One TV ve FM’de yönetmen Önder Kızılkan ile beraber Play adlı eğlence programını hazırlayıp sunmaktadır ve Gnctrkcll’nin tek TV sunucusudur. Ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yapmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin