Sevgili Geçmiş İpek Gencer (Sevda Erginci) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 14:29
Magazin

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş İpek kimdir? Gerçek adı nedir ? İşte tüm detaylar..

 

Sevgili Geçmiş İpek Gencer Kimdir?

Üç kız kardeşin ortancası olan İpek, Güneşli Bahçe’ye evlatlık verilmiştir. Fakat bunu o gizemli mektubu alana kadar bilmemektedir. Hayatlarına Tekin Malik’in girmesiyle ailesi bütün mal varlığını kaybeder. Üniversiteyi bitirince Tekin Malik’in yanına çalışmaya gider ve kısa süre sonra aralarındaki yaş farkına rağmen sevgili olurlar.

19-10/03/-jttbjjdsmko5m-jw4kv0ga.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde İpek Gencer karakterini Sevda Erginci canlandırmaktadır.

Sevda Erginci kimdir?

19-10/25/erginciii.png

3 Ekim 1993 doğumlu olan oyuncu,  15 yaşında itibaren oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenen Sevda Erginci'nin tiyatro ile ilk buluşması Semaver Kumpanya'da çocuk tiyatrosunda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" oyunu ile oldu. 1,5 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Yasak Elma dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak çok sayıda hayran sahibi oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin