Behzat Ç.'nin Harun'u Fatih Artman Jet Sosyete dizisine dahil oldu!

Ekranların komedi dizisi dijitalde de güldürmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 14:23
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarında başlayan yayın macerasına Blu TV ekranlarında  devam eden ve Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ecem Uzun, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Nursena Yılmaz gibi başarılı oyunculaeı ile devam eden Jet Sosyete dizisi kadrosuna yeni bir ismi transfer etti.

19-10/25/artmankimdir.png

Ekranlardaki uzayan dizi saatlerinden muzdarip olan Gülse Birsel'in dijitale geçerek daha kısa ve rahat bölümler çekme isteği ile Blu TV'ye geçen dizinin yeni bölüm fragmanında yeni bir oyuncu göze çarptı. Behzat Ç. dizisinde Komiser Behzat'ın ekibinde olan ve oldukça sevilen Harun karakterini canlandıran Fatih Artman, Jet Sosyete dizisine İlayda Çıkrıkçıoğlu'nun maço sevgilisi olmaya geliyor.

19-10/25/fatih-artman.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin