Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor? Hangi gün olduğu belli oldu!

Kadrosunda başarılı isimleri bir araya getiren dizi Sevgili Geçmiş'in ilk bölüm yayın tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
07 Ekim 2019 - 17:49
Yeni Bölüm

Kadrosunda Sevda Erginci, Özge Özacar, Melis Sezen, Ece Uslu ve Emre Kınay gibi başarılı isimleri bir araya getiren Sevgili Geçmiş dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

19-10/07/sevgili-gecmis.png

Birbirinden habersiz büyüyen birbirinden güzel üç kız kardeşin bir tesadüfle bir araya gelmelerini anlatan Funda Alp imzalı dizide: Gizemli bir mektup alarak yıllar sonra ilk kez içlerinden birinin düğününde bir araya gelen kardeşlerden biri doktor, biri müzisyen diğeri de uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibidir. Ege'de güzel bir kasaba olan Güneşli Bahçe'den çıkamayan kardeşler birlikte yaşamak zorunda kalırlar ve bu zorunluluk kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı sağlar. Bu farklı hikayesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yayın tarihi belli oldu.

Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor?

19-10/07/melis-sezen.png

Süreç Film tarafından Star TV ekranları için hazırlanan yeni dizinin yayın tarihi belli oldu. Tanıtımı da yayınlanan dizi, 25 Ekim akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayın günü ise Cuma akşamı olarak belirlendi.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin