Sex Education 2. sezon yaklaşıyor! Sex Education yeni sezon fragmanı ve konusu

Netflix'in popüler dizilerinden Sex Education'ın 2. sezonu 17 Ocak'ta başlıyor! Yeni sezon için ilk uzun fragman da yayınlandı. İkinci sezonda neler olacak? Detaylar...

Hayat zor, aşk karmaşık, karışık olması doğal...

Netflix'in İngiliz gençlik komedisi "Sex Education"ın yeni sezonu yaklaşırken 2. sezon resmi fragmanı yayınlandı.

SEX EDUCATION 2. SEZON 17 OCAK'TA BAŞLIYOR!

Laurie Nunn'un yaratıcısı olduğu dizinin ikinci sezon bölümleri 17 Ocak 2020 Cuma gününden itibaren Netflix platformundaki yerini alacak.

20-01/09/sex-education-2-sezon-foto3.jpg

SEX EDUCATION 2. SEZONDA NELER OLACAK?

11 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan sekiz bölümlük ilk sezonuyla kısa sürede 40 milyon izleyici sınırını geçip dikkat çeken, eleştirmenlerin de beğenisini kazanan dizinin yeni sezonunda Otis Milburn için işler biraz daha karmaşık bir hal alacak gibi görünüyor!

Yeni sezon hikayesinde Otis, annesi Jean (Gillian Anderson) ile Ola'nın babası Jakob (Mikael Persbrandt) ilişki yaşarken Ola (Patricia Allison) ile yeni birlikteliğini güçlükle sürdürmeye çalışır.

Moordale Lisesi'nde klamidya hastalığı salgını baş gösterirken; Otis bir yandan Maeve (Emma Mackey) ile gergin hale gelen ilişkisini düzeltmeye çalışır.

20-01/09/sex-education-2-sezon-posteri.jpg

Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells ve Kedar Williams-Stirling gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Sex Education'un ikinci sezon kadrosuna George Robinson (Isaac), Sami Outalbali (Rahim) ve Chinenye Ezeudu (Viv) gibi yeni isimler de eklendi.

Yeni sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu Ben Taylor, Alice Seabright ve Sophie Goodhart paylaşırlarken; Jamie Campbell, Nunn ve Taylor ise sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

SEX EDUCATION 2. SEZONDAN DİĞER KARELER

20-01/09/sex-education-2-sezon-foto1.jpg

20-01/09/sex-education-2-sezon-foto2.jpg

20-01/09/sex-education-2-sezon-foto4.jpg

20-01/09/sex-education-2-sezon-foto5.jpg

"Sex Education" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin