Seyircinin merakla beklediği filmler belli oldu

Letterboxd isimli film iznceleme uygulaması tarafından izleyicilerin vizyona girmesini merakla beklediği filmlerin listesi açıklandı.

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 17:15
Viral

Bünyesindeki üyelerin hoşlandıkları filmleri paylaştıkları, eleştirilerini sundukları ve sinemaseverleri buluşturan sosyal bir ağ olan Letterboxd'a göre seyircilerin vizyona girmesini merakla bekledikleri filmler belli oldu.

MERAKLA BEKLENEN FİLMLER

DEADPOOL 3

Marvel Sinematik Evreni’nde geçen ve seyircinin çok sevdiği süper kahraman ‘Deadpool’, üçüncü filmiyle yeni maceralar sunuyor.

DUNE: ÇÖL GEZEGENİ BÖLÜM İKİ

Oscar ödüllü ‘Dune: Çöl Gezegeni’nin devam filmi olan ‘Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2’de Paul Atreides, aşk ve evrenin kaderi arasında seçim yapmak zorunda kalır. Ayrıca yalnızca kendisinin anlayabileceği bir felakete karşı da evreni korumak zorundadır.

BATMAN PART 2

Dünyaca ünlü isim Robert Pattison’ın hayat verdiği Batman’in devam filmi olan ‘Penguin’ ile ‘Bruce Wayne’nin bir sonraki karşılaşmasına giden yol bu filmde çiziliyor.

JOKER: FOLİE À DEUX

Kendisi olmaktan çıkıp Joker haline gelen Arthur Fleck’in hayatını ele alan Joker filminin devamında yeniden Joaquin Phoenix ile karşılaşılıyor. Joker’in kendisi gibi dengesiz olan hali Harley Quinn rolünü ise Lady Gaga canlandırıyor.

MİCKEY 17

Parazit’in isimli Oscarlı filmin yönetmeni Bong Joon Ho’nun yeni filmi, bir buz gezegenini kolonileştirmek için gönderilen Mickey’inin hikayesine odaklanıyor.

NOSFERATU

Sinemanın en tanınmış vampir filmlerinden olmasının yanı sıra türünün de ilk örneği olan ‘Nosferatu’ya yeni bakış sergileniyor. Senaryosunu Robert Eggers’in üstlendiği film, genç bir kadına karşı saplantılı duygular besleyen vampir Nosferatu’nun gotik hikayesine yer veriyor.

MAXXXİNE

Pearl’ ve ‘X’ filmlerinin devamı olan üçüncü film, ilk filmdeki katliamdan sağ kurtulan Maxine’nin Hollywood'da yaşadıklarını ele alıyor.

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ 3

Daniel Craig'in başrolündeki bir dedektifi ele alan serinin üçüncü filminde ünlü yazarın kaybının peşine düşülüyor. 

FURİOSA: BİR MAD MAX DESTANI

George Miller imzalı film, Mad Max: Fury Road filminde yer alan Furiosa karakterinin kökenlerine ve savaşçı kimliğini kazanmasına odaklanılıyor.

BLADE

Marvel Sinematik Evreni’nin yarı vampir yarı insan karakteri olan Blade’i Mahershala Ali üstlenirken, seyircinin merak ettiği filmler arasında üst sıralarda bulunuyor.

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

Aquaman’in devam filminde de başrolde Jason Momoa yer alıyor. Amber Heard, Yayha Abdul-Mateen gibi isimlerde filmin dikkat çekenleri arasında bulunuyor.

WİCKED

Wicked, yeşil tenli bir kadının Oz Büyücüsü tarafından Batı’nın kötü cadısı ilan edilmesine ve verilen mücadeleye odaklanan ilginç bir film olarak vizyon tarihini bekliyor.

SHERLOCK HOLMES 3

Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. Watson’ın maceralarına yer veren seride sıra üçüncü filmde. Başrollerde bir kez daha Robert Downey Jr. ve Jude Law yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin