Şeyma Baday Bir Litre Gözyaşı kadrosunda!

Kanal D ekranlarının final yapacağı haberleri ile gündeme gelen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın kadrosuna Şeyma Baday dahil oldu!

Nurşah
30 Ocak 2019 - 13:58
Gündem

Kanal D ekranlarında her pazar akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Bir Litre Gözyaşı dizisi finale sayılı bölüm kala kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizinin son ismi Şeyma Baday oldu!

19-01/30/bir-litre-gozyasi-seyma-baday.jpg

Bir Litre Gözyaşı'nın yeni oyuncusu

Ekrana gelecek 15. bölümü ile final yapacağı duyurulan Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna genç oyuncu Şeyma Baday dahil oldu...

Güzel oyuncu bu haberi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile şu sözlerle paylaştı...

Program editörlüğü yaptığım Med yapım şirketin yapımcılığını üstlendiği Kanal D de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı diziye dahil oldum… Yanımda olan tebrik mesajları atan herkese teşekkürlerimi sunuyorum... Bu da burda dursun...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin