Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'ya canlı yayında attığı mesaj hakkında açıklama yaptı!

Bir televizyon programına katılan Acun ılıcalı'nın telefonuna gelen mesaj gündem yarattı.

Merve Mutlu
22 Ekim 2019 - 14:32
Magazin

tv8 ekranlarının sahibi olan yapımcı Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, yıl içerisindeki ani boşanmaları ile gündeme gelmiş ve sular bir türlü durulmamıştı. İki popüler ismin de başkaları ile anılmaya başlaması ile olayları iyice karıştırmıştı.

19-10/22/acun-seyma.jpg

İtalyan DJ ile birlikte olan ve bunu ilan eden Subaşı, geçtiğimiz aylarda çıkardığı Sadece Şeyma kitabı ile de gündeme gelmiş, yazım hataları ve garip sözleri ile alay konusu olmuştu. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya attığı mesaj ise yine sosyal medyanın diline düştü.

Televizyon programına çıkan Acun Ilıcalı, canlı yayın sırasında cep telefonundan bir video göstermek isterken o anda Subaşı'ndan gelen bir mesaj olay yarattı. Mesajda: "Acun selam, ne zaman bi görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım." yazıyordu. 

19-10/22/gel-konusalim.png

Bu durumun üzerine Acun Ilıcalı sessizliğini korurken, Subaşı sosyal medya hesabından konuya video ile yanıt vererek şunları söyledi:

"Arkadaşlar merhaba. Demin Acun'a attığım mesajın canlı yayında çıkması ile ilgili bir şey söylemek istiyorum. Bu kimin başına gelirdi derseniz, tabiiiki Şeyma Subaşı'nın başına gelirdi. Ama hayırlısı böyleymiş yapacak bir şey yok. Sonuçta bizim unutmayalım ki Acun'la bir çocuğumuz var ve bizim konuştuğumuz maddi manevi bir sürü olay var Acun'la.. Bunlardan bir tanesinin canlı yayına çıkması tabiki de  benim kaderim diyelim yapacak bir şey yok. Lütfen konu başka bir yere çıkarılmasın. Bizim önceliğimiz tabiki Melisa. Biz her zaman Acun'la tabiki maddi manevi bunları konuşacağız. Önceden de konuşuyorduk şimdi de konuşuyoruz zaten. İnşallah başka bir boyutlara geçmez bu olay ne diyeyim anlayış istiyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin