Behzat Ç. devam edecek mi? Blu TV'den açıklama geldi!

Ekranların sevilen dizisi Behzat Ç. hakkında açıklama geldi.

Merve Mutlu
22 Ekim 2019 - 14:09
Magazin

Başrolünde, Başkomiser Behzat karakteri ile Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı, Nejat İşler, İnanç Konukçu gibi eski isimlerin yanı sıra Belçim Bilgin ve Ahu Türkpençe gibi yeni isimlerin de dahil olduğu oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Behzat Ç. , BluTv ekranları üzerinden izleyicilerle yeniden buluştu.

19-10/22/behzat.png

İlk iki sezonunun ardından üçüncğ yeni sezonu da izleyici ile paylaşılan dizi sezon finaline girdi. Gözlerin çevrildiği, merakla beklenen 3. sezon için de farklı iddialar dolaşmaya başladı. Bazı haber siteleri yeni sezonun olmayacağı ve daha sezon çekimleri başlamadan iptal edildi sözleri ile dizi üzerinden nemalanmaya çalışırken, açıklama Blu Tv CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ'dan geldi. 

19-10/22/ceo.png

"bu haber yanlış sona erdiği yok. Keşke bize ulaşsanız reis bu tür haberler yapmadan" diyen Yalçındağ, iddiaları da yalanlamış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin