Demet Özdemir'in yeni dizisi Evim hangi kanalda?

Ekranların sevilen ismi Demet Özdemir'in yeni dizisi hakkında bir bilgi daha geldi.

Merve Mutlu
22 Ekim 2019 - 12:06
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman ile başrolü paylaşan ve romantik komedi dizilerinin aranan ismi olan Demet Özdemir, bu kez de başarılı ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 

19-10/22/evim.png

OGM Pictures tarafından hazırlanan, yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaristliğini de Eylem Canpolat'ın üstlendiği Evim dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı, oyuncuların her yurt içindeki hem de yurtdışındaki hayranları tarafından merak edilen dizi hakkında yeni bir bilgi daha paylaşıldı.

Evim hangi kanalda? Ne zaman başlıyor?

19-10/22/eicm-dizisi.png

Özgün ve derin senaryosuyla sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan dizinin izleyici ile buluşacağı adres, Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 oldu. Senarist Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak'ın üstlendiği dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin