Damla Colbay da Dr. House uyarlaması Hekimoğlu'nun kadrosunda!

Genç oyuncu usta oyuncu kadrosundaki yerini aldı.

Merve Mutlu
22 Ekim 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Gizem ve dram türündeki dünyaca ünlü dizi Dr. House'un Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin kadrosu gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. Başroldeki doktor karakterini Timuçin Esen'in canlandıracağı dizide yeni bir isim daha öne çıktı. 

19-10/22/hekimoglu.png

Hugh Laurie’nin canlandırdığı, takıntılı doktor Gregory House karakterinin Türkiye'de yeniden vücut bulacağı dizide ayrıca; Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Okan Yalabık'ın da ismi kesinleşmişti. Karga Seven Pictures’ın yapımını üstlendiği dizinin cast çalışmaları devam ederken bir isim daha netleşti. 

Daha önce; Hayat Mucizelere Gebe, İçerde ve Zengin ve Yoksul dizilerinde rol alan genç isim Damla Colbay, Hekimoğlu dizisinin kadrosuna katıldı. 

Damla Colbay kimdir?

19-10/22/damla-colbay.jpg

Damla Colbay, 1993 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Kara Para Aşk dizisi ile yaşamıştır.
2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe dizisinde ilk başrolünü oynamış ve bu dizi tanınmasına yardımcı olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin