Şeyma Subaşı cafesini kapatıyor!

Şeyma Subaşı Healthyish cafeyi kapatıyor.


10 Aralık 2019 - 16:05
Magazin

Acun Ilıcalı ile beraberliği nedeniyle gündeme gelen ve yıllardır her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı, YouTube kanalında yayınladığı son video ile en çok merak edilen soruları cevapladı. 

Tüm içtenliği ile nafaka, tatiller vb. konularda konuşan Şeyma Subaşı, cafesini kapatacağı iddialarına da şu şekilde yanıt verdi.

"Bütün dürüstlüğümle cevaplıyorum. Biz 1,5-2 sene önce hangi ülkeye gittiysem hem sağlıklı yaşama kafasında yaşayan biriydim. 6-7 yıldır gittiğim marketler ve kafelerde gördüğüm şeylere ilgili bir insan haline döndüm. Bundan 2 sene önce Acun'a bunu bir proje olarak sundum. Burada isminden menülerindeki bütün renklerine her şeyine kadar ben karar vermiş ve ekiple beraber benim emeğim olan bir restoran kafe açtık. Başta gerçekten çok güzel gitti. Bu tabi ki de benim ünlü olmam, Acun'un ünlü olmasından o yüzden güzel gitti. Bundan 3-4 ay sonra da bu böyle devam etti. Ancak ya Healthyish Cafe eşittir Şeyma Subaşı olacak ya da ben başka şeyler de yapacağım. Başında durmadığım zaman kalite olarak değil ama enerji olarak çok düşüyor. Ben de başında durmak istemiyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin