Şeyma Subaşı kitap çıkarıyor! Subaşı'nın kitabının konusu ne olacak?

Acun Ilıcalı ile evlenmesinin ardından ismi sık sık duyulan Şeyma Subaşı şimdi de kitap çıkarıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
13 Şubat 2019 - 15:09
Magazin

Tv8'in patronu olan Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı ile evliliği döneminde, beraber oldukları haberi ile adını duyuran Var mısın Yok musun yarışması çıkışlı Şeyma Subaşı, şimdi de kitap çıkarıyor. 

Uzun süreli beraberliklerini resmiyete döken Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla aniden yollarını ayırmıştı. Boşanmalarının ardından her hareketi olay olan Şeyma Subaşı, şimdi de kitap yazarlığına girişti.

19-02/13/eyma-subasi.png

Gündeme bomba gibi düşen ayrılıklarının ardından her yaptığı ve söylediği ile gündem olan ve yakın zamanda kızı Melisa'nın velayetini babası Acun Ilıcalı'ya veren Şeyma Subaşı, işletmeciliğini de yaptığı mekanının dışında yeni iş kollarına açılmaya başladı. 

İlk olarak ünlü bir takı markası ile ortak bir seri hazırlayan Subaşı, şimdi de dexpub yayınevi ile ortak bir karede buluştu. Yayınevinin "Hazır mısınız bomba gibi bir kitap geliyor" sözleriyle paylaştığı bu fotoğraf, Şeyma Subaşı kitap mı yazıyor? sorusunu akıllara getirdi.

Yayınevi ve Şeyma Subaşı henüz bu konuda bir açıklama yapmazken, yazılacak olan kitabın konusu şimdiden merak uyandırdı. Hayat mottosu olarak "possitive vibes" sözünü benimseyen Şeyma Subaşı'nın kişisel gelişim odaklı bir kitap çıkarması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin