Kuzgun Ali (Aytek Şayan) kimdir?

Star tv'nin yeni dizisi Kuzgun'un oyuncu kadrosu da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. Kuzgun dizisinde Ali kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
13 Şubat 2019 - 15:25
Yeni Bölüm

Star tv'nin yeni dizisi Kuzgun'un oyuncu kadrosu da hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. Kuzgun dizisinde Ali kimdir? Gerçek adı nedir?

Kuzgun Ali kimdir?

19-02/13/ali-1550060863.png

Ali, Rıfat'ın oğlu ve Dila'nın kardeşidir. Rıfat’tan bir türlü hesapsız baba sevgisini görememiş bir adam. Babasının beklentilerini karşılayamadığını, ona yeterli bir evlat olamadığını düşünen ve bu yüzden de kendisini değersiz hisseden Ali hep kendini ispat peşindedir. Ali, Seda ile evlidir ve beş yaşında Defne isimli bir kızı vardır.

Kuzgun dizisinde Ali karakterini Aytek Şayan canlandırmaktadır.

Aytek Şayan kimdir?

19-02/13/aytek-sayan-1550060839.png

1985 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2013 yılı Bilkent Üniversitesinin Tiyatro bölümü mezunudur. İsimsizler dizisinde hayat verdiği Bozan Erol karakteri ile tanınmaya başlayan Aytek Şayan daha sonra da son yılların en başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul’da Lais karakterine hayat vermiştir. Aytek Şayan tiyatrocu yönü ile daha çok tanınır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin