Şeyma Subaşı, Survivor'ın yakışıklısıyla yaptığı paylaşımı neden sildi?

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile 9 dakika süren bir celsede ayrılan Şeyma Subaşı, ilk iş olarak Miami'ye gitti. Instagram hesabında Survivor'ın yakışıklısı Yiğit Marcus Aral'la story paylaşan Subaşı, çok geçmeden o paylaşımı kaldırdı.

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 14:45
Magazin

TV8'in patronu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 9 yıl süren birliktelikleri ve 1 yıl 2 aylık evliliklerini, pazartesi günü 9 dakika süren bir celsede sonlandırmışlardı. Boşanmalarının ardından önce kendi mekanına ardından da Miami'ye giden Şeyma Subaşı, Survivor'ın yakışıklısı Yiğit Marcus Aral'la story paylaştı. Ancak Subaşı çok geçmeden o paylaşımı kaldırdı.

18-11/30/eyma-subasiii.png

Boşanmanın ardından hayatına ve sosyal medya paylaşımlarına olağan seyrinde devam eden Şeyma Subaşı, eski Survivor yarışmacısı Yiğit Marcus Aral’ın arabasıyla yanına gelmesi anını takipçileriyle paylaştı.

Paylaştığı story'ye Yiğit Marcus Aral'ı da etiketleyerek, "Ben kıskancım!" notuyla paylaşan Şeyma Subaşı'nın takipçileri de bu duruma sessiz kalmadı. Sosyal medyada kendi paylaşımlarına ekleyerek cevap verdiler. Kimi takipçileri bu durumun Acun Ilıcalı'ya bir gönderme olduğunu söylerken bazı takipçiler de Marcus'un çapkınlığından bahsettiler.

Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımı neden kaldırdığı ise anlaşılamadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin