Gülperi 13.bölümde oğlu Can için kendini feda etmeye hazır!

Show Tv ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Gülperi'de heyecan yükseliyor. Oğlu Can için kendini feda etmeye hazır olan Gülperi, Ejder'den hesap soracak.

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 14:24
Yeni Bölüm

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi dizisinde heyecan yükseliyor. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide Gülperi, Ejder'den hesap soracak.

18-11/30/gulperiii.jpg

Can’ı kurtarmak için her türlü zorluğa katlanmaya razı olan Gülperi, oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder’den bunun hesabını sorar. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödeyecektir. Kadir bir yandan Gülperi’ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilenir.

Şeyma ise Gülperi’nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğindedir. Hasan, Can’ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşir. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan’la iş birliği yaparak Can’ın peşine düşer. Gülperi ve çocuklarının Can’ı arama yolculuğu ise hiç ummadıkları bir sonla bitecektir.

18-11/30/gulperiiii.jpg

Gülperi dizisi 13.bölümüyle 30 Kasım akşamı saat 20:00'da Show'da! 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin