Bozkır dizisi nerede çekiliyor?

Yiğit Özşener'in merakla beklenen yeni dizisi Bozkır nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde!

Nurşah
30 Kasım 2018 - 14:06
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu gibi sevilen isimlerin yanı sıra usta oyuncu Altan Erkekli'nin yer aldığı dizi bu akşam saat 19.00'da ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen Bozkır dizisi nerede çekiliyor?

Bozkır nerede çekiliyor?

Baş komiser Seyfi ile genç polis Nuri Pamir'in bir cinayet vakasını aydınlatma yolunda başlarına gelenleri anlatan dizi, bir süredir büyük bir merakla bekleniyordu... Polisiye tutkunlarının yüzünü güldürecek olan Bozkır dizisi ahlak ve vicdan gibi değerleri etkileyici bir anlatımla irdeleyecek.

Levent Cantek'in kaleme aldığı, Bahadır İnce'nin ise yönetmenliğini yaptığı Bozkır dizisinin çekimleri için ise Eskişehir ili tercih edilmiş... Başarılı oyuncuları bir araya getiren ve geçtiğimiz Eylül ayında çekimlerine başlanan dizi toplamda 10 bölüm sürecek. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin