Diriliş Ertuğrul Hafsa Hatun kimdir?

TRT1 ekranlarının en çok izlenen ve fenomen haline gelen dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni sezonunda bomba gibi bölümlerle yayın hayatında devam ediyor. Oyuncu kadrosunu yeni sezonda genişleten Diriliş Ertuğrul dizisinde Hafsa Hatun kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 13:27
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının en çok izlenen, reyting rekorları kıran ve fenomen haline gelen dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Diriliş Ertuğrul'da Hafta Hatun kimdir? Gerçek adı nedir? Sizler için derledik.

Diriliş Ertuğrul Hafsa Hatun kimdir?

18-11/30/hafta-hatun.jpg

Vakti zamanında Halime’den öğrendikleri sayesinde obada bacılardan sorumlu olmuştur. Aynı zamanda Hayme Ana’nın vazifelerinin çoğunu da üstlenmiş olan kişidir. 

Diriliş Ertuğrul dizisinde Hafsa Hatun rolünü Burçin Abdullah canlandırmaktadır.

Burçin Abdullah kimdir?

18-11/30/burcin-abdullah-kimdir.Jpeg

Burçin Abdullah 1987 doğumlu. Setlerle henüz 10 yaşındayken yanıştı.Setlere 10 yaşında adım attı, adını “Üvey Baba” ile duyurdu, oyunculuk aşkıyla yollara düşüp Afganistan’a gitti, dizanteri oldu, canlı bomba paniği yaşadı. Şimdi İktisat fakültesinden mezun olduktan sonra yetinmeyip Amerika’da ekonomi yüksek lisansı yapan Burçin Abdullah, Fatmagül'ün Suçu Ne adlı diziden sonra şimdi de Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin