Daredevil 4. sezon olacak mı? Daredevil hayranlarını şok edecek gelişme!

Netflix'in Marvel dizileri bir bir sonlanıyor! Platformun en çok beğenilen Marvel dizilerinden Daredevil için de iptal kararı çıktı. Buna göre dizi, üç sezonun ardından iptal edildi.

Netflix'in Marvel yapımlarında yaprak dökümü sürüyor. Iron Fist ve Luke Cage'in ardından platformun büyük beğeni kazanan "Daredevil" dizisi için de kötü haber geldi!

DAREDEVİL ÜÇ SEZON SONUNDA RESMEN İPTAL!

Küçükken kör kalan Matt Murdock'un New York'un Hell's Kitchen bölgesinde gündüzleri bir avukat, geceleriyse süper kahraman Daredevil kimliğiyle adalet için savaşmasını konu edinen süper kahraman dizisi Daredevil için iptal kararı çıktı. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

18-11/30/daredevil-marvel.jpg

Daredevil'in 13 bölümden oluşan 3. sezonu 19 Ekim'de Netflix platformundaki yerini almıştı.

Netflix'in konuyla ilgili Deadline'a yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Marvel's Daredevil 4. sezonu için Netflix'e geri dönmeyecek. Dizinin üçüncü ve final sezonu ile son derece gurur duyuyoruz. Hayranlar için acı verici olsa da bu sayfayı iyi bir noktada sonlandırmanın en iyi yol olduğunu düşünüyoruz.

Marvel'daki iş ortaklarımıza, showrunner Erik Oleson'a, mükemmel ekibimiz ve Charlie Cox'lu inanılmaz oyuncu kadrosuna, son olarak bizi seneler boyunca destekleyen hayranlarımıza minnettarız."

18-11/30/daredevil-iptal-edildi.jpg

DAREDEVIL NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Netflix'in bu açıklamasına rağmen dizinin iptalinin ardında yatan neden; 2019 yılının sonlarında faaliyete geçecek olan Disney+ çevrim içi servisinin kendi markalarını diğer rakip platformlardan toplama stratejisi olarak görünüyor.

Bu gelişmeyle birlikte Netflix bünyesinde Jessica Jones ve The Punisher olmak üzere sadece iki Marvel dizisi kaldı. Ancak mevcut gelişmelere bakılırsa bu dizilerin de yeni sezonlarının yayınlanmasının ardından iptal olmaları bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin