Şeyma Subaşı'na ablası Kübra Açıl'dan destek geldi!

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile olan 9 yıllık beraberlik ve 1 yıl 2 aylık evliliğine son veren Şeyma Subaşı'na, ablası Kübra Açıl'dan destek geldi.

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 17:03
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile olan 9 yıllık beraberlik ve 1 yıl 2 aylık evliliğine son veren Şeyma Subaşı'na, ablası Kübra Açıl'dan destek geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla umursamaz bir tavır takındığını gösteren ve 9 dakika süren boşanma davasının ardından önce işlettiği mekana hemen ardından da Miami'ye giden Şeyma Subaşı, sosyal medyada yoğun eleştiriye maruz kaldı.

Şeyma Subaşı’yla ilgili gelen kötü yorumlar üzerine ablası Kübra Açıl sosyal medya sayfası üzerinden bir paylaşımda bulundu.

18-11/29/eyma-su.jpg

Kimseyi taciz etmeye hakkınız yok!

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl, kişisel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaparak kardeşine destek verdi:

18-11/29/kubra-acil.jpg

"Sosyal medyada tanımadığınız bir kişiye yaptığınız kaba yorumların adı "eleştiri" değildir. Bunun adı "taciz"dir. O nedenle engellendiğinizde "eleştiriye tahammülü yok" yerine "benim kimseyi taciz etmeye hakkım yok" diye düşünmelisiniz..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin