Kadın dizisi 42. bölümde Bahar Arif'ten af dileyecek..

Fox ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kadın bir yandan reyting listelerini zorlarken bir yandan da sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer almaya devam ediyor. Kadın dizisinin 42. bölümünde Bahar, Arif'ten af dileyecek! İşte detaylar...

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 17:15
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen ve oldukça izlenen dizisi Kadın, yepyeni gelişmelerle devam ediyor. Başrolünde başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya ve Şerif Erol gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kadın dizisinin 4 Aralık akşamı yayınlanacak olan 42.bölüm fragmanları yayınlandı.

Kardeşi Şirin'den ilik alarak yeniden sağlığına kavuşan Bahar'ın hayatı sürekli değişiyor. Sağlığına kavuşmasının ardından öldü sandığı eşi Sarp'ı karşısında gören Bahar'ın tavır değişikliği ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Eski eşi Sarp'ı görünce gözyaşlarına hakim olamayan ve sarılıp ağlayan Bahar'ı o halde gören Arif'ün üzülmesi Bahar ve Arif'i yakıştıran ve ArBah olarak geçen izleyicileri öfkelendirmişti.

18-11/29/kadin-dziis.jpg

Kadın dizisinin 41.bölümünde neler olmuştu?

#BüyükKavuşma etiketiyle yayınlanan bölümün ardından Sarp'ın yaşadığını bildikleri halde Bahar'a söylemeyen yakınları, Bahar'ın gazabına uğradı. Jale’nin doktor olarak buna izin vermediği şeklindeki mazerete de çok kızan Bahar, çocuklarının psikolojilerini düşünmedikleri için de çok sinirlendi. Sarp hastaneye geldikten sonra da onu görmelerine rağmen ‘annenize söylemeyin’ şeklinde yapılan telkinlere tepki verdi.

Aynı zamanda çocuklarının babalarıyla ve yaşananlarla ilgili pek çok soru sorduğunu, onlara hiç bir yanıt veremediğini anlatan Bahar, hayatta sadece çocukları için yaşadığını belirtmişti.

Dizinin son sahnesinde ise Bahar'ın takip edildiğini fark eden Arif, Bahar'ı ve çocukları gözetlerken kim oldukları bilinmeyen kişiler nedeniyle ortadan kaybolmuştu. Başı belaya giren Arif'e ne olduğu merak konusuydu.

18-11/29/arif-kanliii.png18-11/29/arif-kanli.png

Kadın dizisi 42.bölümde neler olacak?

Sarp, Şirin'in Bahar'a iliğini vermesi için kabul ederek çektirdiği çıplak fotoğrafları sildirmek için Şirin'in kapısına dayanacak. Ancak Enver zaten o fotoğrafları sildirmiş olacak. Nisa, Sarp'ın başka çocukları da olduğunu ağzından kaçırıyor. 

41.bölümde kim oldukları bilinmeyen kişiler tarafından ortadan kaybolan ve Enver tarafından kanlı kıyafetleri, telefon ve anahtarı bulunan Arif, yüzü gözü yaralı bir şekilde ortaya çıkmıştır. Şimdi Arif ve Bahar için yüzleşme vaktidir. Arif, Bahar ve Sarp'ı ağlayarak sarılırken gördüğü andan beri mutsuz ve tedirgindir. Üstelik Bahar'ın Sarp'a bakışlarını da fark etmiştir. Arif "Ben sizin için sizden vazgeçtim" dediğinde Bahar anlayamaz. "Ne demek bu Arif" diye soran Bahar'ın aldığı cevap "Seni senden nasıl korurum ki? Ona nasıl sarıldığını gördüm." "Sana yaşattığım her şey için özür dilerim." diyen Bahar'a Arif'in verdiği "Aşk için özür dilenmez" cevabı ise yürekleri yakıyor.

Ardından Bahar, "İnsan sevdiğini üzer mi? Üzermiş. İnsan sevdiğini kırar mı? Kırarmış. İnsan sevdiğini bırakır mı? Bırakırmış. Beni affeder misin?" diyor.

18-11/29/arif.png18-11/29/bahar.png

Arif, "İnsan sevdiğini affedermiş." deyince de Bahar'dan beklenen itiraf nihayet geliyor:

"Ben seni çok sevdim, çok.. "

Kadın dizisi 42.bölümüyle 4 Aralık akşamı saat 20:00'da Fox'ta! 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin