Sinan Akçıl'dan sevgilisi Burcu Kıratlı'ya çelenk!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl sevgilisi Burcu Kıratlı'ya üzerinde "Seni Seviyorum" yazan dev bir çelenk hediye etti...

Nurşah
29 Kasım 2018 - 17:29
Magazin

Aşk ve Mavi dizisinin güzel oyuncusu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl ilişkisi tam gaz devam ediyor. Başarılı isim Sinan Akçıl sevgilisi Burcu Kıratlı'ya çelenk hediye ederek aşkını gösterdi...

Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya sürpriz

18-11/29/sinan-akcil-burcu-kiratli-celenk.png

29 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Kıratlı'nın başrolde yer aldığı Aşk ve Mavi dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekranlara veda etmişti. Mavi karakterini canlandırdığı dizisi ile dikkatleri üzerine çeken başarılı isim Sinan Akçıl ile olan birlikteliği ile de konuşulmaya devam ediyor.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Çift önümüzdeki günlerde nişan yaparak evlilik yolundaki ilk adımlarını atacak. Bu güzel haberlerin ardından Sinan Akçıl, üzerinde "Seni Seviyorum" yazan çelenk ile sevgilisi Burcu Kıratlı'ya sürpriz yapmaktan geri durmadı. Burcu Kıratlı sosyal medya hesabı üzerinden hediyesini takipçileri ile paylaştı ve "Boyundan büyük işlere kalkışıyor benimki" notunu ekleyerek sevgilisini etiketledi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin