Sezin Akbaşoğulları Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosunda!

Sevilen oyuncu ilgi çeken dizinin kadrosunda.

Merve Mutlu
28 Aralık 2020 - 12:51
Gündem

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan dev bütçeli yeni dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu büyük bir hayran kitlesi kazandı. Beğeni toplayan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oluyor.

20-12/28/uyanis-b.jpg

Oyuncu kadrosunda: Gürkan Uygun, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Çiğdem Selışık Onat gibi birçok başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren dizi Büyük Selçuklu dönemini anlatan dev bütçeye sahip bir dizi olarak ekranlardaki yerini aldı. Melikşah dönemini anlatan dizi sürükleyici hikayesi ile ekran macerasına devam ediyor.

Sezin Akbaşoğulları Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosunda!

20-12/28/sezin.jpg

Pazartesi akşamları diziseverleri TRT ekranlarına kilitlemeyi başaran ve başarılı izlenmelere sahip olan dizinin kadrosuna en son Emre Erçil, Kaan Taşaner ve İsmail Ege Şaşmaz katılmıştı. En son Kırmızı Oda dizisine konuk olan Sezin Akbaşoğulları da sevilen dizinin kadrosuna katıldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin