Shameless'a dolaylı 8. sezon onayı!

Shameless'ın yıldız ismi Emmy Rossum'un yapımcılardan eşit düzeyde maaş istemesiyle başlayan görüşmelerde sona gelindiği ve iki tarafın anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Bu gelişme bir bakıma dizinin henüz resmileşmeyen 8. sezon onayının ön habercisi!

Volkan Küçükel
15 Aralık 2016 - 08:30
İptal - Onay

Sonu iyi biten her şey iyidir! Ekranların sevilen dizisi Shameless'ta bir süredir gündemden düşmeyen maaş anlaşmazlığı giderildi.

8. SEZON ONAYI KAPIDA!

Dizinin yıldız ismi Emmy Rossum'un yapımcılardan eşit düzeyde maaş istemesiyle başlayan görüşmelerde sona gelindiği ve iki tarafın anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Bu gelişme bir bakıma dizinin henüz resmi olmayan 8. sezon onayının ön habercisi diyebiliriz.

Aktris bu gelişmeyi şahsi sosyal medya hesabından da duyurdu ve "Fiona Gallagher'ı oynamak hayatımın en büyük ayrıcalıklarından biri olmuştur. Shameless ailemle birlikte devam edecek olmamdan dolayı çok mutluyum! Mayıs ayında çalışmak için geri dönme zamanı!" ifadelerini kullandı.

16-12/15/untitled.png

MAAŞINA ARTIŞ İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlerde dizinin yapımcılarının sekizinci sezon hazırlıkları kapsamında oyuncularla yeni sözleşme için masaya oturduğu ancak Emmy Rossum'un, dizide Frank Gallagher karakterini canlandıran William H. Macy ile eşit seviyede maaş istemesi nedeniyle oyuncuyla olan görüşmenin çıkmaza girdiği bildirilmişti.

Anlaşılan o ki; biz dizi takipçilerini endişelendiren bu gelişme fazla uzamadan tatlıya bağlanmış durumda. Rossum'un yeni sözleşmesinin şartları şimdilik saklı.

16-12/15/the-official-poster-for-season-7-of-shameless-via-showtime.jpg

Yayıncı kanal Showtime, Shameless için henüz resmi 8. sezon onayını duyurmuş değil. Ancak yapımcıların ve oyuncuların devam etme isteği ortada. Yakın bir süreçte yeni sezon onayı duyurusunun gelmesi bekleniyor.

7. SEZONUN SONUNA GELİNDİ

Yedinci sezonu devam etmekte olan dizinin sezon finali 18 Aralık'ta gerçekleşecek. Pazar akşamı ekranlara gelecek "Requiem for a Slut" bölümü ile bir sezonu daha devirecek olan dizi, kanalın Homeland ile birlikte en uzun soluklu dizileri arasında yer alıyor.

'Shameless' 7. sezon finali fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin