Sherlock 4. sezon bölümleri hangi hikayelerden uyarlanacak?

Sherlock'ta bu sezon nasıl bölümler izleyeceğimizi kuşkusuz hepimiz merakla bekliyoruz. Yeni yüzler, yeni karakterler ve anahtar kelimeler derken sezonun ilk iki bölümünün ismi de resmen açıklandı!

Volkan Küçükel
27 Eylül 2016 - 13:00
Yeni Bölüm

Bölüm konuları, zeki senaryosu ve harika oyunculuk performanslarıyla her bölümünde biz dizi severleri ihya eden ünlü İngiliz dizisi Sherlock'un yeni sezonu yavaş yavaş da olsa artık yaklaşıyor diyebiliriz.

Arthur Conan Doyle'un efsaneleşmiş kahramanını günümüz dünyasına taşıyan BBC One'ın sevilen dizisi Sherlock'un dördüncü sezonundan haberler ise gelmeye devam ediyor.

4. SEZON BÖLÜM İSİMLERİ BELLİ OLUYOR

Bu sezon nasıl bölümler izleyeceğimizi kuşkusuz hepimiz merakla bekliyoruz. Yeni yüzler, yeni karakterler ve anahtar kelimeler derken sezonun ilk iki bölümünün ismi de resmen açıklandı!

Yayıncı kanal BBC One'ın resmi twitter hesabından yapılan paylaşımlara göre ilk iki bölümün isimleri şöyle:

4. sezon 1. bölüm: The Six Thatchers
4. sezon 2. bölüm: The Lying Detective

16-09/27/sherlock-twitter.png

BÖLÜMLER HANGİ HİKAYELERDEN UYARLANACAK?

İsimlerin açıklanmasının ardından bölüm hikayeleriyle ilgili tahminler de yapılmaya başlandı. İlk bölümün hikayesinin muhtemelen 1904'te yayımlanan 'The Adventure of the Six Napoleons'a dayanması beklenirken, ikinci bölümün ise 1913'te yayımlanan 'The Adventure of the Dying Detective' kısa hikayesine dayanarak geliştirilmesi bekleniyor.

Sezonun üçüncü bölümüyle ilgili ise gizem daha fazla, ilerleyen günlerde bu bölümle ilgili detayların paylaşılması bekleniyor.

SEZONUN ANAHTAR KELİMELERİ

Geçtiğimiz aylarda Comic-Con organizasyonuna katılan Sherlock ekibinin yaratıcıları yeni sezonda yaşanacak olaylara ilişkin üç ipucu kelimeyi "Thatcher, Smith ve Sherrinford" olarak paylaşmıştı.

SHERLOCK 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

90 dakika süreli üç yeni bölümle karşımıza çıkmaya hazırlanan Sherlock'un yeni sezon bölümlerinin Ocak 2017'den itibaren BBC One ekranlarına gelmesi bekleniyor.

'Sherlock' 4. sezon ilk fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin