Sherlock 4. sezondan gizem yüklü yeni teaser!

Sherlock'un 01 Ocak'ta başlayacağı açıklanan yeni sezonu yaklaşırken çeşitli video ve fotoğraflarla düzenli olarak dördüncü sezon hikayesine dair ipuçları düşmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
01 Aralık 2016 - 12:18
Yeni Bölüm

"It's not a game anymore" (Bu artık bir oyun değil)...

Emmy ödüllü BBC One/Masterpiece draması Sherlock'un 4. sezonu için artık geri sayıma başladık.

4. SEZON İÇİN GERİ SAYIM

Dünya çapında bir fenomen haline gelen dizinin 01 Ocak'ta başlayacağı açıklanan yeni sezonu yaklaşırken çeşitli video ve fotoğraflarla düzenli olarak dördüncü sezon hikayesine dair ipuçları düşmeye devam ediyor.

15 SANİYELİK TEASER YAYINLANDI

Yayıncı kanal son olarak 15 saniyelik gizem ve gerilim yüklü kısa bir teaser video paylaştı. Mad Men'in üçüncü sezon posterini hatırlatan hareketli bir görüntüyü bizlere sunan bu videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) ve Dr. Watson (Martin Freeman) ikilisini Baker Street'deki meşhur dairesinde ayak bileklerine kadar suya batmış halde gördüğümüz bu yeni videoda ayrıca dedektifin en büyük düşmanının bir dönüş yapabileceği ima ediliyor.

16-12/01/sherlock-miss-me-xlarge_trans-wv5sw8_qcrksfksz1lngk22lepc6n7xcj6fvnm5bccg.jpg

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan son fotoğraflarda ise usta aktör Toby Jones’un canlandırdığı Culverton Smith karakteri ve yeni bebek sahibi olmuş Mary ve John Watson çiftini görmüştük.

SÜRPRİZLERLE DOLU BÖLÜMLER

"The Six Thatchers" isimli bölümle yeni sezonunu açacak dizi; ardından her biri kahkaha, gözyaşı, şok gelişmeler, sürprizler ve olağandışı vakalar vaat eden iki uzun metrajlı bölümle daha bizlerle buluşacak.

'Sherlock' 4. sezon teaser trailer 'It’s Not A Game Anymore':

16-12/01/sherlock-shoe-xlarge_trans-i7uganhmgvjrgmt8veyllmrxttpukq13vqc8anbudfy.jpg

16-12/01/sherlock-boat-xlarge_trans-0gtqhyskmlcfggjqmt8npueryjz6zrpnx5pqwch2pqe.jpg

16-12/01/sherlock-shakespeare-large_trans-2mfxybfyj_71j1udnknzo385ppckqxp7bocmyxb5yzm.jpg

16-12/01/sherlock-landscape-large_trans-pxu2xa39fi88ohzidr40rqgcw5zsmnak9xfotqnrhx4.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin