Sherlock 4. sezonun kötüsü şimdiye kadarki en kötü adam olacak!

Sherlock'un ortak yaratıcıları Mark Gatiss ve Steven Moffat'tan yeni sezon ve yeni sezonun kötüsüyle ilgili neler beklememiz gerektiği konusunda bazı ipuçları geldi.

Volkan Küçükel
09 Eylül 2016 - 13:40
Magazin

BBC One'ın şimdiden efsaneler arasına giren dizisi Sherlock'un ortak yaratıcıları Mark Gatiss ve Steven Moffat'tan yeni sezon ve yeni sezonun kötüsüyle ilgili neler beklememiz gerektiği konusunda bazı ipuçları geldi.

Hatırlanacağı üzere Mayıs ayı içinde çıkan haberle birlikte Toby Jones'un (Dad's Army, The Girl) dördüncü sezonun ikinci bölümünde konuk oyuncu olarak hikayeye dahil olacağı duyurulmuştu.

KARAKTERİ: CULVERTON SMITH

49 yaşındaki İngiliz oyuncu, orijinali Sir Arthur Conan Doyle'un 1913 senesinde yazdığı kısa hikaye "The Adventure of the Dying Detective"de gözüken bir karakter olan Culverton Smith'e hayat verecek.

Stefen Moffat, Collider'a konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Toby Jones tamamen farklı. Apayrı bir karakter. Daha önce hikayede yer alan en karanlık kötü karakter. Moriarty ile ilgili her zaman büyüleyici ve ilgi çekici bir şeyler vardı. Charles Augustus Magnussen etkileyici ve ahlak dışı bir karakterdi.

Culverton Smith'i ise saf bir kötü olarak lanse edebiliriz. Sherlock aslında onunla birlikte dehşete kapılacak. Hikayemizdeki şimdiye kadarki en kötü adam. İzlediğinizde aksini düşüneceğinizi hiç sanmıyorum. Ürkütücü birisi." ifadelerini kullandı.

16-09/09/sherlock-2.jpg

Mark Gatiss ise karakteri "Moriarty'i Doyle'unkinden çok farklı yaptık. O bir İrlandalı ve tüm korkutuculuğunun yanında çekiciliğini, pırıltısını ve mizahını da taşıyor. Magnussen ürpertici bir iş adamıydı ve kötülük olarak ne yaptığını görmüyordu.

Toby ise bazı şeyleri çok ilginç yapıyor. Korkunç dişleriyle babacan ve sevimli görününen birisi. Bu dişleri içindeki bozulmuşluk ve çürümüşlüğün bir simgesi olarak kendisine verdik. Bir hayli saplantılı, karmaşık ve gölgeli bir karakter." şeklinde tanımlıyor.

Mark Gatiss ve Steven Moffat'ın bu açıklamaları yeni sezon öncesi merakımızı daha da arttıracak cinsten.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sherlock 4. sezonun 2017'nin Ocak ayı içinde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

'Sherlock' 4. sezon ilk fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin