The Last Ship 5. sezon onayını da aldı!

Her diziye nasip olmaz! Henüz yeni sezon onayı alalı bir ay olmuşken The Last Ship'e bir yeni sezon onayı daha geldi!

Her diziye nasip olmaz!

Henüz yeni sezon onayı alalı bir ay olmuşken The Last Ship'e bir yeni sezon onayı daha geldi!

4 VE 5. SEZONLAR KESİNLEŞTİ

Ağustos ayının başlarında yayıncı kablolu kanal TNT'den dördüncü sezon onayını alan dizi için bir sezon daha uzatma kararı alındı. Böyelikle dizi resmi 5. sezon onayını almış oldu.

YENİ SEZONLARIN DETAYLARI

Hatırlanacağı üzere Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turunda açıklanan ilk karara göre dördüncü sezonun 13 bölümden oluşacağı açıklanmıştı. Ancak bu yeni duyuru ile bu konuda bir değişiklik oldu.

Buna göre; dizinin 4. ve 5. sezonları 10'ar bölümden oluşacak. Dördüncü sezon 2017, beşinci sezon ise 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

16-09/09/the-last-ship-5-sezon-onayi.jpg

TNT orijinal programlama başkan yardımcısı Sarah Aubrey konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "The Last Ship, üç sezon boyunca izleyicilerini heyecan verici bir yolculuğa çıkardı.

Önümüzdeki iki sezon boyunca oyuncu ve yapımcı kadrosunun drama, aksiyon ve gerilim dozunu arttırarak bizlerle olmaya devam etmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

YÜKSEK İZLENME ORANLARI

Devam etmekte olan sezonuyla tüm platformlar göz önüne alındığında 7.1 milyonluk bir izleyici ortalamasına sahip olan dizi, 18-49 yetişkin yaş aralığında en çok takip edilen 10 yaz draması içinde yer alıyor.

William Brinkley'in romanına dayanarak televizyon ekranlarına uyarlanan dizide Eric Dane, Adam Baldwin, Bridget Regan, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster ve Kevin Michael Martin gibi isimleri izliyoruz.

En az iki sene daha bizlerle olacağı kesinleşen The Last Ship'in üçüncü sezon final bölümü "Don't Look Back" 11 Eylül Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

"The Last Ship' 3. sezon finali fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin