Shooter ikinci sezon onayını aldı

Ryan Philippe'in başrolünde oynadığı dram dizisi "Shooter", USA Networks kanalında ikinci sezon onayını aldı.

Berfu Özlen
21 Aralık 2016 - 17:13
İptal - Onay

Stephen Hunter'ın çok satan romanı Point of Impact ve 2007 yapımı aynı adlı filmden uyarlanan dizi, yurtdışı operasyonunda görev almış olan eski bir keskin nişancı askerin Amerikan başkanına yapılmış bir suikastten sonra suçlanmasını konu alıyor. Asker, suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken bir yandan da kendisine bu komployu kuran insanların peşinden gidecektir.

16-12/21/shoooooooooot.jpg

Ertelenmiş prömiyer

Daha önce 19 Haziran'da yayınlanmış olması planlanan Shooter Dallas ve Fransa'daki terör saldırıları yüzünden yaşanan iki ertelemeden sonra 15 Kasım'da yayın hayatına başladı.

16-12/21/shoooooooooooooooooooooot.jpg

USA Network'te çarşamba günleri yayınlanan ve aynı adlı filmden uyarlanan Shooter, haftada ortalama 2.6 milyon izleyiciye ulaştı. Reytinglerden memnun olan kanal, henüz birinci sezonu devam eden dizi için 2. sezon onayı verdi.

16-12/21/shoooot.jpg

Dizide keskin nişancı Bob Lee Swager'ı Ryan Philppe canlandırıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin