Show TV'den bir final kararı daha!

Show TV ekranlarında yayınlanan Her Şey Yolunda Merkez dizisi final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

resim yok
24 Eylül 2013 - 15:34
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor...

 

FİNAL YAPIYOR

Show TV ekranlarında yayınlanan Her Şey Yolunda Merkez dizisi final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Limon Yapım imzalı Her Şey Yolunda Merkez dizisi yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı.

 

SEBEP: REYTİNGLER

İstenilen reytingler ulaşamayan dizide bugünlerde son set günleri yaşanıyor.

 

BU HAFTA SON

Bu hafta yayınlanacak olan bölümle ekranlara veda edecek.

 

İSİM VE KONU DEĞİŞİKLİĞİ DE KURTARMADI

Her Şey Yolunda dizisi daha önce final yapma kararı almış fakat isim ve konu değişikliğiyle bir süre daha yayınlanmasına karar verilmişti.

 

DİZİ HAKKINDA

Ekibimiz polis okulundan atılınca en büyük hayallerini yitirmiş ama hayata dair umutlarını capcanlı ayakta tutmaktadır. Vakıf'ın bir hatası yüzünden üniformalarına veda etmek zorunda kalan Selçuk, Yasemin, Cem, Peri, Selim, Melek, Batu, Kemal, Begüm, Nermin ve Serkan; ''HER ŞEY YOLUNDA'' Güvenlik Şirketi çatısı altında yine hep beraber, yepyeni maceralara yelken açıyorlar. Hepsi birbirinden farklı özelliklere ve karakterlere sahip olan gençlere bir de sosyetenin renkli siması Eda da katılınca bomba gibi ekip haline geliyorlar.

Tabii ki nerede, nasıl ve ne zaman patlayacağı belli olmayan bir bomba bu…

Yakın dövüş ve her türlü silah konusunda uzmanlıklarıyla Selçuk ve Yasemin;
Kıvrak zekası, etkileyici duruşu ve karizmasıyla Cem;
Pratik çözümleri ve el becerileriyle Peri;
İkna yeteneği, ''şeytan tüyü var'' denilen türden sevimliliği ve laf ustalığıyla Batu;
Bilgisayar ve internet dünyasındaki ''hack''lı ünüyle Selim;
Hızı, kıvraklığı ve atletikliğiyle Melek;
Her kimliğe, her role, her şekle girebilen kıvraklığıyla Kemal;
Gördüğünü duyduğunu unutmayan süper hafızasıyla Begüm;
Güzelliği ve altıncı hissiyle Nermin;
Hızlı ve güvenli ulaşım için ''ileri sürüş tekniğiyle'' Serkan;
Ve sosyetenin, zenginlerin, ünlülerin arasında renkli çevresiyle Eda…

Başında ''ne seninle ne sensiz'' diye birbirlerinden kopamayan ama sürekli didişmekten geri durmayan Serap ve Sami'nin olduğu ekibimiz; güzellik yarışması güvenliği sağlamaktan ünlü kişileri korumaya, özel dedektiflikten konser organizasyonlarına kadar birçok yerde boy gösterirken kişiliklerinden ve aralarındaki ilişkilerden kaynaklanan birçok komik ve içinden çıkılması güç durumlara da düşecektir.[reklam]

Okuldan atılan bu ekibi bir araya getiren ve onları Her Şey Yolunda Güvenlik Şirketi çatısı altında birleştiren ise, emekli polis müdürü Muzaffer'dir. Muzaffer, Serap ve Sami'yi olduğu gibi Vakıf'ı da eskiden beri tanımaktadır. Çocukların okuldan atılmasına neden olsa bile, iyi niyetinden ve tecrübelerinden şüphe duymadığı Vakıf'ı da ekibin içine alır. Vakıf iyi niyetli olmasına iyi niyetlidir ama bir türlü gem vuramadığı hırsları yüzünden burada da müdür olabilmek için türlü oyunlar çevirmeye, bu yüzden hem kendisini hem de ekibi zaman zaman tehlikeye atmaya devam eder.

Yasemin ile Selçuk'un bir dargın bir barışık ilişkileri burada da devam eder. Onları ayırmayı hayatının amacı haline getiren Peri de faaliyetlerini sürdürür. Üstelik artık yeni bir taktikle Yasemin'in en yakın arkadaşı gibi davranmaktadır. Gözü Yasemin'de olan Cem de Peri'nin bu konuda en büyük yardımcısı olur.  Yasemin ve Selçuk'un aşkıyla romantik bir yola giren Her Şey Yolunda,  Cem ve Peri'nin tutkulu oyunlarıyla giderek aşk rengine bürünür.

Her bölümde yeni bir maceraya atılacak olan ekibimiz; Melek ile Selim'in didişmeleri, Kemal'in dillere destan korkaklığı, Batu'nun alaycılığı ve feminizmin kitabını baştan yazan Begüm ile uğraşmaları, Nermin'in insanı şaşırtan kişilik tahlilleri arasında aşk arayışı, Serkan'ın yetişilemeyen hızı arasında, ilgilendikleri sorunu çözmeye çalışacaklar. Kısacası; Ekip için yollar uzun, komik, macera dolu ve karışıktır. Ama ''her şeyin yolunda'' olması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar… 

 

OYUNCULAR

İpek Tuzcuoğlu
Bülent Alkış
Aslıhan Güner
Berk Atan
Nilay Cafer
Murat Akkoyunlu
Bora Akkaş
Gökhan Alkan
Arzu Oruç
Barış Çelikkol
Tuğçe Kurşunoğlu
Cem Avnayim
Emre Büyükpınar
Ferzan Hekimoğlu
Melisa Toros
Cezmi Baskın

 

 

DİZİ AŞKINDA MUTLU SON! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin