Show TV'den yeni dizi Bir Deli Sevda

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, Show TV ekranlarında yerini almak için tüm hızıyla hazırlıklarına devam eden dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, Show TV ekranlarında yerini almak için tüm hızıyla hazırlıklarına devam eden dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Geniş ve deneyimli kadrosu ile dikkat çeken dizi "Bir Deli Sevda"nın başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur paylaşıyor.

17-03/15/d3.jpg

Dizinin oyuncu kasrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın gibi başarılı oyuncular yer alırken, ayrıca ekranların usta isimleri Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor.

 17-03/15/d2.jpg

Yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan dizinin konusu ise şöyle; Bahar  İstanbul'un eski mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta hasta annesiyle beraber yaşar. Babası Cengiz’in öldüğünü sanan Bahar'ın hayatında annesinden başka kimsesi yoktur.  Kemal ise çocukluk arkadaşı Bahar'a deli gibi aşıktır fakat genç kız bu aşkı görmezden gelmektedir. Ve bir gün Bahar'ın karşısına çıkan Mehmet'e aşık olur ve bir deli sevdanın hikayesi başlar.

Show TV ekranlarında yayınlanacak Bir Deli Sevda dizisi Bahar'ın bir deli sevdasını ve Bahar'ın öğrendiği sırlarla hayatının değişimini konu alıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin