Show TV'nin yeni dizisi "Sandık Kokusu" hakkında bomba iddia! Dizi çalıntı mı çıktı?

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu 1. bölümüyle ekrana gelirken yapım hakkında çıkan flaş iddialara gündemi sarstı. Peki Sandık Kokusu dizisinin senaryosu çalıntı mı? Sandık Kokusu dizisi uyarlama mı? Sandık Kokusu dizisi kime ait? Sandık Kokusu 1. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
07 Aralık 2023 - 12:10
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği merakla beklenen yeni dizisi Sandık Kokusu dün akşam ekran yolculuğuna başladı.

Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren "Sandık Kokusu" dizisi flaş bir haber ortaya çıktı. Yönetmen Cemal Şan'ın ortaya attığı iddia, dizinin geçmişiyle ilgili bazı soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Cemal Şan, "Sandık Kokusu" dizisinin 15 yıl önce Kanal D'de yayınlanan aynı isimli bir diziden alındığını öne sürdü ve "Yaklaşık on beş yıl önce bir filmden ilham alarak İlker Barış ve ekibine ben yazdırmıştım. Sandık kokusu adı da özgündür. Ama ne hikmetse dizi aynı isimle çekiliyor, ne benim ne de senaristin haberi yok.. Büyük cesaret valla. Hadi ben alıştım, senariste yazık değil mi?" dedi. 

Bu iddialara karşılık Show TV'den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiğiSandık Kokusu’nun senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin