Sıcak Kafa'nın distopik dünyası nasıl kuruldu? İşte detaylar!

Netflix'in yayınlandığı günden itibaren gündemden düşmeyen yerli distopik dizisi Sıcak Kafa'nın kaos dolu dünyasının nasıl kurulduğuna dair bir video yayınlandı. Peki Sıcak Kafa dizisi nerede çekildi? Sıcak Kafa'nın konusu ne? Sıcak Kafa'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Sıcak Kafa hangi yılda geçiyor?


15 Aralık 2022 - 16:09
Kültür Sanat

Netflix'in yerli distopik yapımı Sıcak Kafa adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizinin müthiş görsel dünyası ve distopya üzerine kurulmuş ortamlarının nasıl yaratıldığına dair bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

Başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh'un yer aldığı dizi Sıcak Kafa, konusu kadar görsel efektler ile kurulan dünyasıyla da izleyicisini büyüledi. İstanbul'un belli bölgelerinde kurulan yapıların dışında, teknolojik olarak oldukça büyülü bir distopik çerçevenin etrafında inşa edilen bu düzenin görsel açıdan ne kadar profesyonel bir iş çıktğını da gözler önüne seriyor. 

SICAK KAFA'NIN KONUSU NE?

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir.

Video, "Kulaklıkları takın, görsel efektlerin bizi büyülediği abuk bir dünyaya doğru yola çıkıyoruz." sloganıyla size Sıcak Kafa'nın kaos dolu ama bir o kadarda büyülü distopik dünyasının kapılarını aralıyor.

İşte Sıcak Kafa'nın "abuklatacak" görsel efektleri sizlerle:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin