Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Sevilen dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
10 Temmuz 2018 - 11:00
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Sezonun en çok konuşulan internet dizilerinden olan ve büyük bir heyecanla takip edilen Sıfır Bir'in merakla beklenen yeni bölmünde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor? 

18-07/10/sifir-bir-4-sezon-6-bolum.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 6. bölümde neler olacak?

Hürriyet mahallesine nizam getirmek isteyen Savaş ve ekibi yine aksiyon dolu bir bölümle karşımıza çıkıyor. Uyuşturucuya açtıkları savaş sonrasında babaların dikkatini ekip kan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde halüsinasyon görmeye başlayan Tümer doktora görünüyordu. Sürekli ilaç ve psikolojik destek alması gerekirken düşmanları tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü.

İntikam yemini eden Savaş ve ekibi, ne içerde ne dışarda kimseye rahat vermeyeceğinin, artık herkesin rahatının kaçacağının sinyalini verdi. İlk eylem olarak trafik ışıklarında bekleyen bir aracı kurşun yağmuruna dizdiler. İçerde de baş gardiyan Necip, sisteminin bozulması ve açığa çıkması korkusuyla yanıp tutuşuyor. Burak ve Cengo ise hala hayattalar ve bir gün baştaki kişiler olmanın hayalini kurmaya devam ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin