Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Fenomen haline gelen dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
17 Temmuz 2018 - 11:11
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 4. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Sevilen internet dizisinin merakla beklenen Sıfır Bir dördüncü sezon yeni bölümünde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

18-07/17/sifir-bir-yeni-bolum.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 7. bölümde neler olacak?

Hürriyet Mahallesi'ni uyuşturucu ve kadın ticaretinden temizlemek amacıyla girdikleri yolda kendilerini hapishanenin soğuk duvarları arasında bulan Savaş ve ekibi içerde de dışarıda olduğu gibi büyük badireler atlatıyorlar. Cio'yu öldürme planlarında başarılı olamayan Seyfi, bu sefer gözünü Tümer'e dikerek onu ortadan kaldırdı... En baştan beri beraber yürüdükleri arkadaşlarını kaybetmek Savaş ve ekibini büyük bir üzüntüye boğdu...

Sami'nin ekibinde yer alan Cengiz'in yol ortasında kurşuna dizilmesi ile aralarında büyük bir kan davasının başlayacağının sinyalleri de yavaş yavaş verilmeye başlanır. Dışarıda işler böyleyken, içerde Seyfi'ye yardım eden gardiyan Necip de yeni planlar peşindedir. Emre'nin odasından aldığı gizli kamera kayıtlarından henüz haberi olmayan Necip, istediği gibi at koşturmaya bu bölümde de devam ediyor... Ayrıca Savaş ve ekibine verilen cezaların da belli olacağı bu bölümde yine oldukça heyecanlı sahneler izleyeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin