Sıfır Bir 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 4. Sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Son günlerin fenomen haline gelen dizisinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
24 Temmuz 2018 - 12:00
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 4. sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Çekimleri Adana'da devam eden ve son senelerin en popüler yapımlarından birisi haline gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak?

18-07/24/sifir-bir-4-sezon-8-bolum.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 8. bölümde neler olacak?

Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 7. bölümü son zamanların en durgun bölümü gibi görünmesine rağmen, iki tarafın da kayıplarının ardından toparlanma ve yeni planlar kurma aşamalarını anlatıyordu diyebiliriz. Burak ve Cengo'nun çanta dolusu parayı çaldıktan sonra kendilerini eğlence ve Mısır Çarşısında alışverişe vurdukları bölümler izleyicileri oldukça eğlendirdi...

Öte yandan Cengiz'in ölümünün ardından, Sami de artık savaşın içerisinde iyice kendisini göstermeye başlayacak... İki taraf arasında artık kıran kırana bir savaşın başlayacağının işareterini yeni bölümde oldukça net bir şekilde izleyeceğiz. Savaş, Cio ve Özgür'ün serbest bırakılması bir taraftan iyi olsa da diğer taraftan içeride kalan arkadaşları için oldukça zorlu bir dönemi açacak gibi görünüyor. Hapishanede artık onlarsız yeni bir dönem başlıyor ve Seyfi'nin öfkesi de giderek şiddetleniyor.

Sıfır Bir heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü ile 26 Temmuz Perşembe günü saatler 19.01'i gösterdiğinde izleyici karşısında olacak! Kaçırmayın...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin