Sıfır Bir 4. sezon 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 4. sezon 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Son dönemlerin en popüler internet dizilerinden birisi olan Sıfır Bir'in yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
31 Temmuz 2018 - 11:51
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 4. sezon 9. bölüm fragmanı şimdi sizler için diziler.com'da! İnternet ortamının en çok sevilen dizilerinden birisi olan yapımın yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar!

18-07/31/sifir-bir-4-sezon-yeni-bolum-1533025813.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 9. bölümde neler olacak?

Perşembe günlerinin bir fenomen haline gelen sevilen dizisinde savaş çanları çalmaya başlıyor! Geçtiğimiz bölümde Savaş ve Sami Ağa zıt kutuplarının, patlak verecek olan büyük bir fırtına için ekiplerini topladığını izledik... Destekçilerini yanlarına toplayan iki taraf da önlerinde beliren savaş için hazırlıklı gibi görüüyor...

18-07/31/sifir-bir-4-sezon-9-bolum-1533026071.jpg

Sami Ağa'nın Burak ve Cengo'nun ağabeyini öldürmesi de ayrı bir muammaya sebep olacak gibi görünüyor. Bu sezon büyük bir patlama yaşayan bu iki karakter, öclerini almak için bir an önce harekete geçmek isteyecekler... Temiz yoldan parak kazanmak isteyen Adnan'ın ölümü sadece Burak ve Cengo için değil Savaş ve ekibi için de dönülmez bir eşik olacak.

Kasetleri izleyen Necip ise büyük bir strese girecek ve hapisteki işlerin karışmasına sebep olacak... Tüm bunların yanında Gökhan'ın da grup içerisindeki farklı tavırları dikkat çekecek gibi görünüyor. Gökhan'ın ekip içerisindeki durumunu gelecek bölümlerde öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin