Sıfır Bir 5. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Yeni sezona sayılı gün kaldı...

Sevilen internet dizisi Sıfır Bir 5. sezon 2. fragmanı ile izleyicilerin heyecanını ikiye katladı! Yeni sezona sayılı gün kaldı...

Nurşah
18 Ocak 2019 - 17:51
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz sezonlarda internet ortamında yayınlanarak izleyiciden büyük bir beğeni kazanan Sıfır Bir dizisinde yeni sezon için geri sayım başladı! Yayınlanan Sıfır Bir 5. sezon 2. fragmanı ise izleyicinin diziyle ilgili heyecanını ikiye katladı!

Sıfır Bir 5. sezon önümüzdeki hafta başlıyor!

Sezonun son bölümlerinde dizinin iki başrol oyuncusu Cio ve Özgür'ün ölmesi izleyicilere büyük bir şok yaşatmıştı. Can yoldaşlarını kaybeden Savaş'ın bu sezon hayata nasıl tutunacağı ise en büyük merak konusu...

19-01/18/sifir-bir-5-sezon.jpg

Fragmanda duyduğumuz "Hepimizi yaktı ölümleri, ama onu kavurdu. Biz kardeşlerimizi o canlarını koydu toprağa..." sözleri ise Savaş'ı oldukça zor anlar beklediğinin bir göstergesi... Sıfır Bir merakla beklenen yeni sezonu ile 23 Ocak Çarşamba günü izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin