Sıfır Bir 6. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 6. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Gerginlik giderek büyüyor, büyük savaş kapıda!

Nurşah
13 Mayıs 2019 - 17:33
Yeni Bölüm

blutv'nin geniş çaplı bir izleyici kitlesine sahip olan sevilen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezon 2. bölüm fragmanı ile izleyici karşısında! Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Sıfır Bir 6. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sıfır Bir 6. sezon 2. bölümde neler olacak?

Sevilen dizi yine nefes kesen bir bölümle izleyici karşısındaydı. Neşet Ertaş'ın unutulmaz eseri Cahildim Dünyanın Rengine Kandım ile sezon başlangıcını yapan Sıfır Bir'de geçtiğimiz sezon kaybedilen Cabbar, Doğan ve Begüm'ün ardından yaralar sarılmaya çalışıldı... İzleyici karşısına çıkan son bölümde sevilen iki karakterin; Sero ve Sultan'ın ölümleri de büyük üzüntüye sebep oldu. Birbirine oldukça bilenen Gökhan ve Savaş cephesinde gerginlik doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Öte yandan son bölümde, Savaş hala uyanmadı ve gözünü açması mahalleli tarafından büyük bir merakla bekleniyor...

19-05/13/sifir-bir-6-sezon-2-bolum.jpg

Yeni bölümde ise; Hamile eşini toprağa veren Nesih, intikamını almak için büyük bir yemin edecek ve Gökhan'ın peşine düşecek. Yaptığı kötülüklerin ardından herkesi kendisine düşman eden Gökhan, elini güçlendirmek için her yolu deneyecek. İki cephe arasında büyük bir savaş başlayacak... Savaş ise en sonunda hastaneden çıkacak ve yol arkadaşı Cihat ile aynı koğuşta kalmaya başlayacak. Dışarıda işler ne denli karışıksa, hapiste de aynı karmaşa devam edecek... Sıfır Bir heyecan dolu yeni bölümü ile 15 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19.01'de izleyici karşısında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin