Sıfır Bir 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 6. sezon 4. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı! İzleyici karşısına çıkacak olan yeni bölümde neler olacak?

Nurşah
27 Mayıs 2019 - 17:13
Yeni Bölüm

blutv platformunun sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Sıfır Bir 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Heyecanla beklenen yeni bölümde neler olacak?

19-05/27/sifir-bir-6-sezon-4-bolum.jpg

Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümde neler olacak?

Geçtiğimiz çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan son bölümde, Nesih'in ölümü mahalleli tarafından büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı. Burak ve Cengo da, bu ölümün ardından mahalleli tarafından dışlandı ve mahalleden uzaklaşmaları talep edildi. Hapis cephesinde ise durumlar oldukça karışık bir hal aldı. Müdürün ailesini öldüren Zahit ve Necat'a karşı Savaş da karşı atağa geçerek; hapis içerisindeki karmaşayı daha da şiddetlendirdi...

19-05/27/sifir-bir-6-sezon-yeni-bolum.jpg

Yeni bölümde hem hapishane içerisinde hem de dışarıda büyük çatışmalar patlak verecek. Yayınlanan fragmanın sonunda ekrana gelen Gökhan ve arkadaşlarının gerginlik içerisine düştüğü sahneler ise; Savaş'ın hapisten kaçtığına işaret ediyor. Gökhan'ın bu duruma nasıl tepki vereceği ise merak konusu haline geldi. Sıfır Bir heyecan dolu yeni bölümü ile 29 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19.01'de izleyici karşısında olacak...

Sıfır Bir 6. sezon 4. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin