Sıfırıncı Gün 1. bölümüyle ekrana geldi! 2. bölümde neler olacak?

TV8'in merakla beklenen yeni dizisi Sıfırıncı Gün izleyicisiyle buluştu. Peki Sıfırıncı Gün'ün 1. bölümünde neler yaşandı? Sıfırıncı Gün 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sıfırıncı Gün'ün 2. bölümünde neler olacak? Sıfırıncı Gün'ün konusu ne? Sıfırıncı Gün'ün oyuncuları kimler? Sıfırıncı Gün başrolleri kimler? Sıfırıncı Gün nerede çekiliyor? Aybüke Pusat kim? Engin Öztürk kim?

Volkan Usta
29 Aralık 2022 - 09:21
Kültür Sanat

Sezonun iddialı projeleri arasında alan Sıfırıncı Gün dizisi 1. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. İşte detaylar!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

22-12/26/sg-1bolum.jpg

Sıfırıncı Gün 1. bölüm tek parça full izle!

SIFIRINCI GÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sıfırıncı Gün dizisinin başrollerinde; Engin Öztük, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Damla Colbay, Turgay Tanülkü, Sarp Akkaya, Turgay Tanülkü, Demir Karahan, Adnan Biricik, Esra Ruşan, Savaş Özdemir ve Ahmet Pınar gibi güçlü isimler yer alıyor.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

22-12/26/sifirinci-gun-afis.jpg

SIFIRINCI GÜN 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kurallara olan esnek bakışı ile bilinen Başkomiser Kadir ve ekibi uzun süredir  peşinde oldukları azılı bir suçlunun, Ejder’in, izine sonunda ulaşırlar. Yaptıkları operasyonla Ejder’den kurtulurlar ama bunun karşılığında acı bir bedel öderler. Kardeş bildikleri iki ekip arkadaşları bu operasyonda şehit olur. Bu geceden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

22-12/26/sg-1bolum-1.jpg

Sıfırıncı Gün dizisi 1. bölüm Tek Parça Full izle!  

Yaşanan bu olaydaki ihlallerin sorumluluğunu ekibin gözde polisleri Özgür ve Mert üstlenir. İkili görevden uzaklaştırılırken, amirleri Kadir de emekliye ayrılır. Ancak onlar geceyi soruşturmayı asla bırakmaz ve çok geçmeden yaşanan her şeyin bir kumpas olduğunu ortaya çıkarırlar.

22-12/28/000.jpg

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Özgür ve Mert arkadaşlarının katilini bulmak için dostluklarını geride, aşklarını yarım bırakır. Bir ucu Balkan’lara , diğer ucu ise Miami’ye uzanan zorlu bir yolculuğa çıkarlar.

22-12/26/sg-1bolum-2.jpg

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Sıfırıncı Gün ilk bölüm izle!

Yürüttükleri bu soruşturma Özgür ve Mert’i yeraltı dünyasının bir araya geldiği bir toplantıya kadar getirir. Ancak ikili bu kez de karşılarında ekibin başına yeni atanan, Başkomiser Fatih’i bulurlar. Yaşanan yüzleşme, sadece onların değil, tüm ekibin kaderini bir kez daha değiştirir.

SIFIRINCI GÜN 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

İlk bölümünde güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici aksiyon sahneleriyle dikkat çeken  Sıfırıncı Gün ün ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. İkinci bölümde Ebru Gündeş’in seslendirdiği anonim şarkı “Selanik Türküsü” de macera ve dram dolu sahnelere damga vurdu.

Sıfırıncı Gün” her Çarşamba 20.00’de TV8’de.

İLGİLİ İÇERİK

Sıfırıncı Gün son bölüm izle. Sıfırıncı Gün 2. bölüm fragmanı izle  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin