Sıfırıncı Gün için son karar verildi! Dizi ekrana veda mı ediyor?

TV8'in başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener ve Berk Cankat gibi isimlerinde yer aldığı dizisi Sıfırıncı Gün için nihai karar verildi. Peki Sıfırıncı Gün dizisi bitiyor mu? Sıfırıncı Gün dizisi final yapacak mı? Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman ekrana veda ediyor? Sıfırıncı Gün dizisi kaçıncı bölümde bitecek? Sıfırıncı Gün dizisi neden bitiyor? Sıfırıncı Gün yeni bölüm ne zaman? Sıfırıncı Gün dizisinin konusu ne? Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Sıfırıncı Gün dizisi hakkında tüm detaylar...

Volkan Usta
19 Şubat 2023 - 11:30
Kültür Sanat

TV8'in büyük beklentilerle sezona başlayan dizisi Sıfırıncı Gün için son karar verildi. İşte detaylar!

Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener ve Berk Cankat gibi isimlerin yer aldığı ve son olarak cuma akşamları yayınlanmasına karar verilen Sıfırıncı Gün dizisi bir türlü reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Bu sebeplerden dolayı da dizi için final kararı çok da gecikmedi.

23-02/19/gsds-1676796037.PNG

Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu Engin Öztürk’ün sağlık sorunu nedeniyle bir bölüm yayınına ara verilen dizinin adının “Birinci Gün” olarak değiştirilmesi de planlanıyordu. Son gelen bilgilere dizinin 6. bölümde final yapmasına karar verildi.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin